torstai 6. syyskuuta 2012

Maalla ja kaupungissa

 
Viime lauantai oli harvinainen päivä. Omistin päivän itselleni ja myönsin vapauden käyttää aikaa katsomatta kelloa ja tavalla, joka on itselleni mieluisin. Reittihän oli selvä; maalta kaupunkiin ja takaisin. Ajattelin jakaa fiiliskuvat kolmesta ihanasta puodista, jotka päivän aikana kiersin. Olkaa hyvä!  
 
 Turussa Kaskenkadulla sijaitseva  Boutique Minne  tarjoaa vintagen ystäville vaatteet ja asusteet sekä pukuompelua tilauksesta. Kaikki mitä Marjo tekee, tai mihin hän vaan koskeekin, tuo se tullessaan ihanan tuulahduksen menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään.   
 
 
 
Paimiossa Tuomolantiellä sijaitseva Unhola on kahden naisen kauppa. Punainen piharakennus on nyt avannut ovensa syksyyn. Se on täyttynyt mielenkiintoisista ja mielikuvituksellisista esineistä, jotka ovat syntyneet hyödyntäen joidenkin muiden ehkä unohtamia, tai heille hyödyttömiä tavaroita. Ne saavat uuden elämän ja käyttötarkoituksen Sallan ja Lauran käsissä.
 
 
 
 Viimeisenä etappina oli Paimossa Nakolinnantiellä sijaitseva Kristiinan kotipuoti. Kaikille Kristiinan vanhoille asiakkaille tiedoksi; puoti on nyt Tintin PUKIMO! Pukimo tarjoaa tanskalaisia ja ruotsalaisia naisten vaatteita niin klassiseen kuin romanttiseenkin makuun. Entiseen tapaan puodin ovet aukeavat myös sopimuksen mukaan ja tässä vanhassa hirsitalossa on kiva viettää vaikka naisten pukeutumisiltoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti