Luomukset

Luomukset on yritys, joka on syntynyt harrastusteni ja kiinnostuksen kohteitteni kautta. Olen parinkymmenen vuoden ajan sisustanut kotia, antanut sisustusvinkkejä, valmistanut erilaisia koristeita sekä suunnitellut, koristellut ja järjestänyt erilaisia juhlia.

Tämän kokemuksen pohjalta Luomukset tarjoaa kierrätys- ja luonnonmateriaaleista käsin valmistettuja kransseja ja koristeita. Niitä löytyy Sauvon ja Turun Puuhaus-puodeista. Voit myös tilata omien mieltymystesi mukaisen koristeen kotiin tai lahjaksi, tai tuoda oman vanhan kranssisi tuunattavaksi.

Tarjoan myös suunnitteluapua sekä vinkkejä niin isoihin kuin pieniinkin juhliin. Palveluun kuuluu myös asiakkaan toiveiden mukaisesti juhlien koristelut ja kattaukset. Koristelu- ja kattauspalvelun kautta saat valkoisen ruokailuastiaston aterimineen, kuohu-, viini- ja juomalasit, kahviastiaston sekä tarvittaessa koristelumateriaalin. Ota yhteyttä, niin teen neuvottelujemme jälkeen juhliesi mukaisen tarjouksen. Voit myös vuokrata ruokailu- ja kahviastiaston, aterimet ja lasit joko erikseen tai koko settinä.

Kaipaatko sisustusvinkkejä tai -suunnitelmaa kotiisi? Lähtökohtana suunnittelutyössäni on värien, esineiden ja tilojen harmonia sekä jo olemassa olevan luova hyödyntäminen toimivampaan ja tasapainoisempaan esilletuloon ja käyttöön.

Yhteydenotot Hilkka Malkki, p. 040 501 0162, hilkka@luomukset.net


 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti