torstai 26. syyskuuta 2013

Ihanaa kirppistelyä

@ Ihana Kirppis
Löydöt itselleni Ihanasta tällä reissulla:
 Hanna's-tyyny 2€, ZaraHome-yöpaita 8€, villahuivi 1€ (päätyi äidille),
Zara-laukku 5€, Only-neule 3€, Your Face-takki 30€

@ Lasten Seesam
Poikien lempparilöydöt Seesamista: Quicksilver-paita 5€ ja -kengät 6€,
Boomerang-paita 4€, Name It-apinapaita 3€,
Quicksilver-huppari 10€, Converset 10€


Kirpputorien uskollisena ystävänä on minulle jäänyt viimeaikoina niissä kiertämiseen vähenemässä määrin aikaa. Kirppistely kun vaatii oman aikansa ja säännölliset kierrokset, jotta ne ihanat ja jännittävät löydöt osuvat kohdalle. Sehän on juuri se kirppistelyn suola - löytöjen yllätyksellisyys, puhumattakaan shoppailun tuomasta nautinnosta sekä vaatekaapin uusimisesta pikkurahalla. Kirppistelyn säännölliseksi ylläpitämiseksi olenkin löytänyt lääkkeen - tiettyyn rajattuun tuotevalikoimaan erikoistuneet kirpputorit.

Asusteiden ja sisustamisen herkut löydän tätä nykyä keskitetysti turkulaisesta Kaskenkadulla sijaitsevasta Ihana Kirppiksestä, joka on meikäläisen makuun sopivasti vintagella ja maalaisromantiikalla maustettu nykymuodin aarreaitta. Samalla jos malttaa istahtaa juomaan kahvia ruusukupeista, poistaa vanhan talon tunnelma viimeistään tässä vaiheessa kaiken turhan kiireen.

Omien vaatehankintojeni ohella koitan toteuttaa kierrättämisen ajatusta kaikissa perheen hankinnoissa, myös lasten pelivälineissä, kirjoissa ja vaatteissa. Aiemmin oli sattuman kauppaa ja aikaa vievää löytää kirppareilta hyväkuntoisia vaatteita kasvaville pojilleni, mutta tätä nykyä tilanteen korjaa oma työpaikkani, lastentarvikkeisiin keskittyvä Lasten Seesam Kaarinassa. Helpottavaa, kun säästyy tuntikausien kirppiskierroksilta kaikkien lapsiin liittyvien hankintojen löytyessä saman katon alta, eikä kaikkea tarvitse sitten ostaa uutena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti