sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Taidetta ja kierrätystäPäivä Billnäsissä oli maustettu taiteella ja kierrätyksellä. Kädentaito-tapahtumassa mieleenpainui eritoten Tuulenpesän kuvataitelija Milla Karppisen työt, joiden tekemisessä hän hyödyntää kierrätysmateriaaleja. Samaten jo entuudestaan itselleni tutut Joutomaan kollaasitöistä tehdyt printit ja kortit sai pysähtymään pidemmäksi aikaa kokoamaan kuvakollaasia omalle seinälle (tästä ehkä lisää myöhemmin..). Näitä kahta yhdistää sadunomaisuus ja mielikuvituksellisuus, ja siksi niin sydäntä lähellä. Ihmeellinen kohtaaminen tapahtui myös päivämme viimeisen ständin kohdalla hengenheimolaisten Nea Designin ja Vinon prinsessan kanssa. Kierrätysmateriaalit kun seikkailevat heidänkin töissään; kankaat ja vaatteen kappaleet laukuissa sekä napit koruissa. Päivän viimeinen Billnäs-kokemus oli Härkätalli, jossa nautittiin virkistävät kahvikupposet menneen ajan tunnelmissa.

2 kommenttia:

  1. Tosiaan. Lyhyt mutta mukavahenkinen tapaaminen kanssasi. Toivottavasti nähdään pian uudestaan! t. Kati / Vino prinsessa -koruilija.

    VastaaPoista
  2. Aivan kuin tarkoitettu oli tuo kohtaaminen, aivan tapahtuman viime minuuteilla :). Nyt vain odottelen Salzburg-korun kolahtavan postiluukustani...

    VastaaPoista