lauantai 2. kesäkuuta 2012

Köökistä kamariin



Paimion Askalan leiritalossa
pääset sunnuntaista 3.6 klo 12 alkaen 
tutustumaan satuhilkan suvinäyttelyyn 

"Kierrätystä köökistä kamariin"
- Hilkka Malkin hilpeitä luontoinstallaatioita sekä Satu Lempiäisen uusio-ompeluksia

Avajaisista lähtien näyttelytalo on avoinna la–su klo 12–15. Sunnuntaisin palvelee Ketokahvila talolla tai sään suosiessa pihalla. Kierrätystä köökistä kamariin ilahduttaa sinua viimeisen kerran su 8.7.
 
Sydämellisesti tervetuloa, 
toivottaa Paimion Seudun Ympäristöyhdistys sekä Satu ja Hilkka




Taustaa: Yhdistys on kesänäyttelyitä suunnitellessaan miettinyt, miten näyttely sopisi paikan ja talon henkeen sekä yhdistyksen kannattamiin asioihin. Leiritalon – Paimion ainoan koko kesän mitan auki olevan – näyttelytilan on vallannut usein ’perinteinen taide’ ns. matrikkelitaiteilijoineen – piirroksista guasseihin ja akvarelleihin – mutta myös esimerkiksi luonto- ja maisemavalokuvat, huovutukset ja luonnonväreillä värjätyt kutomukset, ite-taide, paikallisen esihistorian esittely, teatterinuket ja sarjakuva. Tämä uusikin näyttely, joka pohjautuu kierrätykseen ja arjen pieniin iloihin, on yhdistyksen ydinlinjaa! Ensimmäisen kerran on myös puuhellakeittiö näyttelykäytössä – varsinaisen näyttelykamarin lisäksi.

Ajo-ohje: Paimion keskustasta (ainoista) liikennevaloista pohjoiseen, Vistantie muuttuu matkalla Sähköyhtiöntieksi ja edelleen Tarvasjoentieksi. Kun on ajettu noin 6 km keskustasta, tie nousee mäennyppylälle (puolisen kilometriä 60 km:n nopeusrajoituksen päättymisestä). Siinä on kaksi tienviittaa vasemmalle: ”Askalan voimalaitos” ja ”Voimalantie”. Tätä tietä 1,5 km jokilaakson pohjalle asti – loppupuolella hyvin jyrkkä alamäki kosken kupeessa. P-paikka kirkkaankeltaisen korkean voimalan vieressä, siitä yli Paimionjoen uoman riippusiltaa leiritalolle (matkaa P-paikalta noin 100 m). Vakava huomautus! Ei kannata seurata Googlen opastusta, koska se saattaa viedä käytöstä poistetuille tieurille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti