Olipa kerran...satumekko

Satumekot valmistaa kierrätykseen ja vanhan hyödyntämiseen intoutunut, vaatteiden kanssa läpi elämänsä muodossa tai toisessa toiminut harrastelijaompelija 25 vuoden kokemuksella. Mekot syntyvät millon mistäkin saatavilla olevasta, mielellään luonnonmateriaalista - puuvillasta, pellavasta, wanhoista pitseistä, liinoista, lakanoista, napeista ja nauhoista. Mekkojen koot vaihtelevat 34 ja 44 välillä.

Vanhat tekstiilit, kuten pöytäliinat, pellavapyykeet ja pitsit saavat myös uuden muotonsa ja käyttötarkoituksensa. Kun pellavapyyhe saa seurakseen pitsiliinan ja palan vanhaa lakanaa, syntyy siitä tyynynpäällinen. Samoin saattaa vanha pellavaliina ja pala pitsiä muotoutua esiliinaksi. Tämän kaiken takana on innostus nostalgiaan ja samalla kierrättämiseen, sekä kaikkeen kauniiseen ja samalla käytännölliseen.

Satumekkojen sekä muiden uusio-ompelusten syntymistä voi seurata satuhilkka-blogissaSatumekot ovat myynnissä Puuhaus-puodissa Sauvossa sekä Lastentori Seesamin myyntinäyttelyssä Kaarinassa.

Satumekkojen valokuva-albumia seuraamalla pysyt ajantasalla. Mikäli haluat päästä sovittamaan sinua kiinostavaa mekkoa, liikkuu se sujuvasti Sauvon ja Kaarinan väliä. Ota yhteyttä!

Yhteydenotot: Satu Lempiäinen, p. 050 530 4372, satu.lempiainen@tintti.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti