sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kelirikossa


Kelirikossakin voi lähteä retkelle. Lumi pitkospuilla ja sen vierillä upottavat hanget luovat kävelyyn mukavaa yllätyksellisyyttä. Luonto osaa näyttää jo nyt kauneuttaan. Sammalet pilkistää ja kyykin lämmittelee auringossa. Ensimmäinen nuotiomakkara maistuu. 

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Sammalkummulla









Tänä sadunhohtoiseksi muotutuneena iltapäivänä oli ilo päästä tutustumaan 
taiteilija Marita Katariinaan.  

Tämä näyttely johdattaa meidät suomalaiseen satumetsään menninkäisten ja keijujen maailmaan. Se kehoittaa meitä astumaan rohkeasti aamukasteiselle sammaleelle ja tulemaan mukaan seikkailuun! Marita Katariinan kuvittama ja kirjoittama Sammalkummulla juhlitaan - satu- ja taidekirja henkii wanhanajan tunnelmaa ja tuo meille aikuisille muistoja meidän lapsuutemme saduista. Ja mikä hienointa, Sammalkummun tarinoille on luvassa jatkoa!

 Tätä iltapäivää on vaikea pukea sanoiksi - se sisälsi jänniä kohtaamisia ja yhteensattumuksia. Näyttelystä lähdinkin jalat puolimeteriä maanpinnan yläpuolella ja pää melkein pilvissä, Sammalkummulla juhlitaan -kirja kainalossa.  

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Huushollausta


Keväiset valonsäteet houkuttelevat verhokangasostoksille. Sen teki myös Paimiolainen Hannan Huusholli. Näiden huolella myymälään valittujen kangaspakkojen keskellä Hannan sydämellisellä ja ajatuksia lukevalla asiakaspalvelulla valinnat syntyivät kuin itsestään.



Olohuone ja keittiö tulevat saamaan uudet verhot ja rahi uuden päällisen. Kierrätysajatusta ei kuitenkaan unohdettu, mm. jalkalamppu tulee samaan Hannan käsissä uuden varjostimen vanhasta farkkukankaasta. Nyt sitten ompelupuuhiin - onneksi sentään tyynynpäälliset päädyin ottamaan valmiina, että sain heti loihdittua uuden ilmeen olohuoneeseen. Aika pienillä asioilla se kevät tulee kotiin.